Logga in Styrelse

Bra att veta

I hamnen finns det goda parkeringsmöjligheter för personbilar, du som kommer med din båt på trailer kan parkera bil + trailer söder om den stora parkeringen under tiden du använder din båt i sjön. Norra parkeringsplatsen är inte avsedd för husbilar, husvagnar, eller båtar och camping är inte tillåten i anslutning till hamnen.

Har du din båt i annan del av Bolmen och tillfälligt vill ligga vid kaj i Bolmstad Båt&hamnförenings hamn kan detta ske vid gästplatser på norra delen av brygga A, du kan ligga där max 24 timmar. På brygga A finns det el-och vattenuttag och tömningspump för båtens toalettavfall, vanligt hushållsavfall placeras i de avfallscontainers som finns i anslutning till parkeringen. Du ansvarar för att din båt förtöjs korrekt, båten skall vara erforderligt försäkrad och brandsläckare ombord är obligatorisk. Har du gasolkök eller
gasoluppvärmning skall dessa vara kontrollerade och godkända avseende risk för läckage innan du får utnyttja gästplats.

Toalett finns i klubbhuset använd din "nyckel" till klubbstugan för att komma in.

Under juni – augusti finns det sommarkafe i klubbstugan alla dagar, se nedfart till hamnen.

Vill du hyra klubbstugan för ett eget eller föreningsarrangemang är detta möjligt efter kontakt med föreningens klubbmästare(Se menyflik Styrelse) du finner även namn på föreningens hemsida. Anmäl dina önskemål minst 14 dagar innan aktuellt datum. Hyreskostnader erhåller du av klubbmästaren och du ansvarar för att städning utförs efter avslutat arrangemang och att lokalerna är i oskadat skick. Föreningen förbehåller sig rätten att avstå från uthyrning.

Vill du köpa sjökort över sjön Bolmen vänder du dig till något av båtsällskapen, SS Angantyr eller till vårt sommarcafé.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.