Logga in Styrelse

Städning

Städning

Din städvecka omfattar städning (golv/sanitet) av klubbstugan inkl dusch/toalett (två toaletter), vattning av blommor i blommlådor samt att i övrigt se till att det är rent och snyggt inom området. Gräsklippning närmast bryggorna. Trimmning av gräset där inte robotklipparen klipper och runt klubbhuset. Plocka upp skräp inom området och lägger i container. Trimning av häcken närmast bryggorna.

Robotklipparen klipper området innanför vägen.

OBS!! Ansvariga för caféverksamheten sköter städningen av klubbstugan och toaletterna inomhus. (juni-aug)

Golvmopp, dammsugare finns inne i klubbstugan vid toaletten. Gräsklippare mm finns ute i förrådet. Nyckel till förråd hänger i nyckelskåpet inne klubbstugan till vänster innanför dörr. Nyckel till förråd är märkt med förråd.

Du kontaktar Din ”städkompis” för beslut om gemensamt datum för arbetets utförande. Se städlista under fliken: Information dokument medlemmar - Dokument.
OBS! Det finns en städlista i klubbstugan på väggen och en städlista i redskapsboden med telefon nummer på så att du kan kontakta din "städkompis".

Länk till Städschemat hittar ni härFörrråd för gräsklippare mm.


KlubbstugaKlubbstuga kökToalett med dusch

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.