Logga in Styrelse

Städning

Städning

Din städvecka omfattar städning (golv/sanitet) av klubbstugans dusch/toalett som du når utifrån, Vattning av blommor i större blomlådor samt att i övrigt se till att det är rent och snyggt inom området. Gräsklippning närmast bryggorna. Trimmning av gräset där inte robotklipparen klipper och runt klubbhuset. Plocka upp skräp inom området och lägger i avfall. Trimning av häcken närmast bryggorna.

Robotklipparen klipper området innanför vägen.

OBS!! Caféverksamheten sköter städningen av klubbstugan och toaletterna inomhus.

Golvmopp, dammsugare finns inne i toaletten. Gräsklippare mm finns ute i förrådet. Nyckel till förråd hänger i nyckelskåpet inne i toaletten som nås utifrån klubbstugan. Nyckel till förråd är märkt med förråd.

Du kontaktar Din ”städkompis” för beslut om gemensamt datum för arbetets utförande. Se städlista under fliken: Information dokument medlemmar - Dokument.
OBS! Det finns en städlista inne i toalleten som nås utifrån och en städlista i redskapsboden med telefon nummer på så att du kan kontakta din "städkompis".

Länk till Städschemat hittar ni härFörrråd för gräsklippare mm.


Klubbstuga

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.